Onlinecoaching

Prislista

Priserna är inklusive moms och är beroende av hur många månader som du binder upp dig.
Studenter har 15% rabatt på alla priser!

Online-coaching
Månadskostnad: 1500kr (1-8 månader), 1000kr ( 9 månader eller fler)
Startkostnad: 1200kr

Harpenden-kalipern anses som ”golden
standard” för kalipermätnignar.

Mätning av kroppskomposition (Kaliper), omkretsmätning och kort konsultation med generella tips och råd (totalt ca. en timma):
450kr
Priset gäller för mätningar som inte är i samband med online-coaching. För mätningar i samband med coaching se punkt 13 i avtalsreglerna nedan.

Avtal och Regler(Gäller avtal slutna 2019-11-27 eller senare)

 1. Innan vi påbörjar samarbetet kommer jag skicka över några formulär för dig att fylla i. Efter att jag har utvärderat informationen från dessa formulär kommer jag kontakta dig, varvid vi kommer fram till hur/om jag kan hjälpa dig.
 2. Min coachingstil bygger på ett kontinuerligt utbyte av information. Ju mer data du delar med dig av ju mer har jag att basera mina råd på. Därför ställs mycket ansvar på att du förser mig med information kring hur kosten och träningen funkar för dig. Jag kommer förvänta mig ett mail per vecka från dig för att stämma av läget.
 3. När vi har kommit överens om vilket paket du ska ha samt hur du väljer att betala så kommer det skickas ett mail till dig för godkännande. Efter att jag mottagit ditt godkännande gäller kontraktet enligt följande punkter.
 4. Du binder dig till coaching för det antalet månader som står i kontraktet.
 5. Den första varianten av träningsuppläggen och första kostråden skickar jag ut upp emot en vecka efter påbörjat samarbete.
 6. I uppläggen kommer det ske ändringar på löpande band för att hela tiden säkerställa att träning och/eller kost är baserad på ditt momentana utgångsläge och dina målsättningar utifrån denna. Därför finns det inget genomgripande antal tränings- eller kostscheman som du kan förvänta dig inom en viss tidsram. Vissa klienter behöver förändringar varje andra vecka, medan andra klarar sig utmärkt på att följa ett givet upplägg i två månader.
 7. Skulle du bli sjuk eller skadad så att du under längre tid inte kan utföra någon träning alls så kan du ”frysa” ditt avtal mot uppvisande av läkarintyg.
 8. All träning och följande av kostråd sker på egen risk.
 9. Vid e-post kontakt, svarar jag inom 72 timmar på vardagar. (Ifall jag vid t.ex. semester eller längre resor inte skulle kunna svara lika frekvent så förvarnar jag om detta i den mån jag kan.)
 10. Vid akuta frågor kan jag kontaktas via SMS. Dessa har jag dock ingen skyldighet att svara på.
 11. Tränings- eller kostuppläggen som du får av mig får du inte dela med dig av till andra. Undantag är fysioterapeuter eller annan vårdpersonal som du är i kontakt med.
 12. Har du varit PT-klient hos mig i minst tio (10) timmar så behöver du inte betala någon startavgift.
 13. Om du inom tolv (12) månader efter din sista dag med online-coaching bestämmer dig för att köpa ett nytt paket så uteblir startavgiften på det nya paketet.*
 14. Du berättigad till 60 minuter skype-/telefonsamtal i månaden. Väljer du telefonsamtal så ringer du upp mig. Dessa minuter kan delas upp på två tillfällen. Samtalstiden sparas inte i en pott. Ifall du inte väljer att använda samtalstiden en månad så förfaller den tiden. Vi kommer överens om tiden för samtalet i förväg via mail.
 15. Mätning av kroppskomposition. Om du har möjlighet att besöka mig i Göteborg så ingår en kalipermätning i början och slutet av varje tre-månadsperiod. Det innebär två (2) mätningar vid köp av tre (3) månaders coaching, tre (3) mätningar vid köp av sex (6) månaders coaching och fem (5) mätningar vid köp av tolv (12) månaders coaching. Önskar du fler mätningar under din avtalstid så debiteras varje ytterligare mätning med 300kr (inkl. moms).
 16. Betalningsvillkor på fakturan/fakturorona är 10 dagar netto.
 17. Vid frågor och funderingar kring regler och avtal ber jag dig att kontakta mig för mer information.

Så om du vill komma i form, bli bättre rustad för din sport eller bana in en hälsosammare livsstil så ska du inte tveka en sekund till! Maila mig på marek_behrendt @ hotmail.com och berätta vad det är du vill uppnå så är jag säker på att vi kommer fram till en lösning som passar dig.